KLAMA PROM

proizvodnja vrhunskih dušeka i naddušeka

o nama

Klama Prom je renomirana kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u industriji proizvodnje dušeka i naddušeka. Naša posvećenost kvalitetu i pažljiv odabir najboljih materijala jamče da naši proizvodi zadovoljavaju najviše standarde udobnosti, ergonomije i trajnosti.

Naš asortiman obuhvata širok spektar dušeka i naddušeka koji su prilagođeni različitim preferencijama spavanja i individualnim potrebama naših kupaca. Bez obzira da li želite dušek sa srednjom tvrdoćom, ortopedski dušek ili naddušek koji dodatno poboljšava udobnost vašeg kreveta, Klama Prom ima rješenje za vas.

Naš tim stručnjaka i zanatlija radi s ljubavlju i pažnjom kako bi svaki proizvod bio izrađen sa najvećom preciznošću Koristimo inovativne tehnologije i najnovije materijale kako bismo vam pružili proizvode koji unapređuju vaše zdravlje i omogućavaju odmor pun energije.

od 0 god
postojimo & poslujemo
iZVRSNA KORISNIČKA PODRŠKA

Garancija kvaliteta

Pored vrhunskih proizvoda, Klama Prom se ponosi i izvanrednom korisničkom podrškom. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju za pružanje informacija, savjeta i pomoći pri odabiru dušeka ili naddušeka koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Uvjereni smo da ćete pronaći idealno rješenje za vaše spavanje i ostvariti potpuno zadovoljstvo s našim proizvodima.

0 +
proizvoda
Vaš san je naša strast!

Pronađete savršen dušek za vaše jedinstvene zahtjeve.

Posjetite nas na adresi Petra Mrkonjića bb i doživite vrhunsku uslugu koja će vam pomoći da pronađete dušek i naddušek po vašoj mjeri. Veselimo se vašem dolasku i prilici da vam pomognemo u stvaranju kvalitetnog sna.

  • Materijali visoke kvalitete
  • Ergonomski dizajn
  • Izvrsna ventilacija i prozračnost
  • Antialergijske karakteristike
  • Garancija kvaliteta